Beküldés

Mielőtt elküldöd az adatokat, kérjük ellenőrizd le, hogy minden információt pontosan, a blokkon szereplő módon adtál-e meg! Utólag az elküldött adatokat nem lehet módosítani, csak a helyesen megadott blokk adatokkal válhatsz nyertessé. Csak az egyszerre legalább 2 db a promócióban részt vevő Flora termék vásárlását igazoló blokk vesz részt érvényesen a játékban.

A beküldés csak bejelentkezett felhasználóknak elérhető! A Belépéshez kattintson ide!

300.000 Ft
értékű Danubius Hotel
wellness
kártya

Okoskarkötő

Flora
salátásdoboz

BeküldéseimAP kódNAV kódSzállítólevél számaVásárlás dátumaVásárlás időpontjaBeküldés dátuma

Nincs egyező találat.

AP kódNAV kódSzállítólevél számaVásárlás dátumaVásárlás időpontjaBeküldés dátuma

Nincs egyező találat.

 

Kezelt adataim

Kezelt adataim

Amennyiben élni kíván a személyes adatainak kezelését érintő -az Info Tv. és a GDPR adta- lehetőségekkel az alábbi módon kérheti adatai törlését, visszavonását, az adatkezelés korlátozását, valamint élhet adathordozási-, és tiltakozási jogával az adatkezelőnél. Ha töröltetni vagy módosítani kívánja az adatait az adatbázisunkban, ezt korlátozás és indokolás nélkül, valamint ingyenesen kérheti:
- a Játék ideje alatt (illetve a heti nyeremények esetében az erre vonatkozó tájékoztató e-mail megküldéséig) az auchanflora@a4c.hu e-mail címen, adattörlés tárggyal. A Játékos tudomásul veszi, hogy adatainak a Játék időtartama alatti törlése a Játékból való kizárását eredményezi, mivel Szervező az adatok hiányában nem tudja biztosítani a Játékos részvételét.
- a fődíj kiértesítést követően (2019. április 04.) az Auchan Magyarország Kft. (2040 Budaörs Sport u. 2-4, Marketing osztály) postacímére küldött nyilatkozattal, vagy az Auchan áruházak vevőszolgálatain, vagy info centerében, vagy a www.auchan.hu hírlevél menüpontjában tett írásbeli nyilatkozattal tiltakozhat az adatkezeléssel, illetőleg a hírlevél küldéssel szemben, illetőleg a borítékon „Auchan Flora nyereményjáték - adatvédelmi kérelem” megjelöléssel.

Sajnáljuk de be kell lépned hogy megnézhesd ezt az űrlapot.

Adatok exportálása / törlése

Sajnáljuk de be kell lépned hogy megnézhesd ezt az űrlapot.